Image

ШОК! Вижте какви тестове за бременност продават!


mazh-si-napravi-test-za-bremennost-div-bgТова е най-новата мания в нета, която според нас е пълен абсурд .

Когато една жена си прави тест за бременност, дъхът й е секнал, сърцето й спира да бие, и всичко това до момента, в който разберете резултата – положителен или отрицателен. След това следва същото напрежение, изненанда или шок за близките – таткото на бебето и родителите на бременната.
По този повод имаме една шокираща новина за Вас! Вече можете да си купите положителен тест!
Последният хит в интернет пространството и по-точно онлайн търговията са положителни тестове за бременност, пише CNN. Американки ги продават и купуват в цялата страна през онлайн страница за пазаруване, посочват от Би Ти Ви.

„Искате да накарате приятеля си най-после да ви зададе най-големия въпрос? Да изиграете шега на мама, татко или някой от своите приятели? Наистина не ме интересува за какво ще го ползвате”, гласи един от рекламните постове по темата в интернет сайта снабдяващ с положителни тестове за бременност.
Този пълен абсурд, който може да докара нервен срив на половинката ви или инфаркт на мама и тате, се търгува на доста достъпни тарифи, Средната цена на придобивката е около 25 долара. В Тексас „стоката” е най-скъпа – около 30 долара.

За сега модата е разпространена предимно в САЩ и се надяваме да си остане там, тъй като подобна шега може да има доста непредвидени и дори неприятни последствия.

mamita-bg

Leave a comment